tisdag 19 augusti 2014

Liten shoppingresa till London.

"Bättre sent än aldrig" har varit ett av mina motton. Men egentligen menar jag att jag bryr mig inte utan gör saker när jag själv vill.
Så här kommer nu lite bilder från vår spontana London-resa i maj i år. ^^

Vi var ju några st i London förra året, och nu längtade vi tillbaka. Så lite spontant så bokade jag och Marie och Emelie en helg igen, och av en slump så blev det exakt samma helg ett år senare. Hoppas det här blir en tradition, för jag är lite kär i den staden.


Fördrink på Arlanda i väntan på planet.Det fanns inte så mycket tid till turistande och besöka sevärdheter denna gång, med fina byggnader och telefonkiosker fanns det överallt. Så typiskt mig, hamnar långt bakom de andra för att jag måste stanna och fota.


 En av butikerna vi skulle besöka var Forbidden Planet. Mitt önskemål då jag fick känslan av att dom skulle ha mycket Doctor Who-saker. Vilket dom hade mycket mer av än vad jag kunde föreställa mig! Jag var verkligen som ett barn i en leksaksaffär, plockade på mig så mkt jag kunde bära.


 Nu är det dags att sätta sig. Det är bara då man har tid att fota.Vid Camden efter en lång shoppingdag både där och på Primark. Det var våra två huvudsakliga mål på resan. Pubrunda. Önskar man kunde göra såna här fantastiska inköp i kiosker i Sverige också på vägen hem från krogen.Kvällspromenad bland de vackra byggnaderna. Glad som bara den!

1 kommentar:

Vintage Johanna! sa...

Åh va mysigt! Vill också resa :(