tisdag 4 februari 2014

Livet rullar.

Jag vet inte om det är bra eller dåligt att jag tar mindre foton just nu, mindre rapporterande och dokumenterande om allt man gör. Det är väl egentligen därför man lägger upp statusuppdateringar och blogginlägg och incheckningar hela tiden, för att komma ihåg de små men roliga stunder man haft. För det är ju de som utger livet. En utekväll med tjejkompisarna, en biodejt, en god måltid, kläderna man bär, sakerna man köper och inreder sitt hem med. Sånt man ser till vardags det är sånt man glömmer bort tillslut om man inte dokumenterar det.
Därför lovar jag mig själv åtminstone att börja fota mer igen. Både vardagliga dumma saker eller fåniga selfies, samt när man träffar vännerna och har som roligast.


Så här ser jag ut i vinter fullt påpälsad och känner mig som en packåsna med alla tunga kläder och grejer. Längtar efter värmen då man kan byta till lättsam och snygg vårjacka. Här också med fejkskinnbrallorna på och på väg upp i hissen till min vän Marie för en lördagskväll. :)
 En annan lördagskväll gick vi ner till ankaret. Detta är ett exempel på en kväll då man kommer på under toabesöket precis innan man går hem att man inte tagit en enda bild under hela kvällen...
 Detta är dock från november men jag gillar bilden. Jag och Emelie har ganska lika smak. hahaha.Denna togs senaste helgen. Det bästa är att vi tog på oss dessa till kvällen utan att ha en aning om vad den andra hade på sig.Hittade favorittröjan på Shock.Nya skor att ha på gymmet.  Ny docka till samlingen som jag egentligen inte har plats med. Så blev det ett helt random blandat inlägg igen, fyllt med instagrambilder... Lovar att anstränga mig bättre nästa gång. ;P

Inga kommentarer: