onsdag 12 februari 2014

Ace of spades

Jag är så jävla glad! Jag är så jävla nöjd! Jag har äntligen gjort det! Min första tatuering!
Som jag har längtat! Va på tatueringsmässan första gången när jag va fjorton, då min mamma skulle leta tatuerare för hon skulle få en i 50-årspresent. Jag har väl inte varit där varje år, men en hel del gånger iaf. Det kanske är någon slags början till 30-årskris men det började bli löjligt att gå dit när jag snart är 30 och fortfarande inte hade någon tatuering... Detta motivet hade jag ju t o m bestämt innan mässan 2012... Så ett och ett halvt år har jag velat ha just denna. Kände att nu fan är det dags. Så jag mailade en tatuerare som jag hade bestämt sen ett år tillbaka att jag skulle gå till.
Alex Madcrow på Bläckbyrån i Gröndal. Har spanat in hans verk länge nu, och det är verkligen snygga grejer. Hans stil passar min smak ganska bra tycker jag. :)
En vecka senare svarade han att han hade en lucka två dagar senare. Let's do it! YOLO! ;D (Ja jag tycker uttrycket är så grymt jävla fult så jag måste bara använda det bara för att det är så töntigt. ;) Men det är ju faktiskt sant, och ett bra motto. "You only live once." Varför vänta, snart är det försent och livet är förbi. Kul att ångra saker man INTE gjort...)
 


Min gladpackade spader tattoo. Det gjorde riktigt ont på spetsen, annars va det inte så farligt. Jag menar jag kan överleva att göra några fler. :)Försökte ta en bild opackad också, men blixten glänste för mkt därför är den så vinklad.
Just nu håller den på att läka och flagnar lite, så det blir väl mer bilder när den läkt sen. Måste hålla fingrarna i styr för att inte pilla, får känslan att jag skulle kunna dra bort den som ett gammalt klistermärke, haha.


Nu är jag grymt sugen på att göra fler! Ska bara bestämma mig för ett motiv som är lagom att göra som nästa. Kanske ska hålla mig tills den jag har är färdigläkt åtminstone, men jag är ganska ivrig just nu. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Snygg blogg du har!! Spana gärna in min :-)
Massor av hårblommor, mer inkommer hela tiden <3
http://ladylucksaccessories.blogg.se/