torsdag 5 december 2013

Äntligen är min pysselhörna fulländad.

Tänkte jag skulle börja med att skita i att be om ursäkt att jag inte skrivit något på bloggen på hela hösten. Det är ju inte så att någon har reagerat på det ändå. ;P

Efter lite letande hittade jag en ordentlig bild på Styleroom från några år sen på min sekretär som jag tog hand om när mamma flyttade. Tanken va att jag skulle måla den vit men det hände aldrig. Den hade varit fantastiskt fin i vitt.Öppnade man skrivbordsdelen så kunde jag sitta och pyssla, hade proppfullt med pysselsaker i lådorna under. I vitrindelen där uppe hade jag min My Little Pony-samling intryckt. Tja det som fick plats av den iaf.Så här såg det ut den sista tiden. Intresset för ponnyerna har svalnat och fler och fler Monster High-dockor har flyttat in. Nu ligger dock allt nedpackat i lådor under sängen... Hur som helst så spontanshoppade jag denna i somras på en loppis i Ludvika. Den va ganska dåligt målad men den va billig. Den fick stå hos min mamma ett tag tills vi kunde köra ner den för att göra ett byte.Nu står den här. ^^Håller på att funderar vad jag ska göra på väggplatsen som blev nu. Har en massa ramar men inget roligt att rama in så jag kanske låter det vara i brist på beslut.Kan ju passa på att slänga upp en bild på hur det såg ut på Halloween. Istället för att ha ett stängt skåp med roliga saker som man aldrig ser så kan jag pynta och ställa upp fina saker ovanpå som syns istället. Nu är det fullproppat med tomtar och andra julfigurer t ex. ^^Min målarglada mamma hjälpe mig att fixa till den ojämna färgen medan sekretären stod hos henne. Visst va det rosa inuti häftigt men det blev så mycket snyggare med denna mintgrönaktiga färg. :DOch jag har så mycket bättre plats och uppsikt över mina pysselsaker. Inuti skåpdelen blev det också grönt. Tack söta mamma för hjälpen! :DMin fina shabby chic-lampa fick flytta hit så jag har lite ljus när jag pysslar. Tavlan med fåglarna har jag pysslat ihop själv. :)
Skönt att vara ännu ett steg närmre till att trivas helt i lägenheten. Jag menar man gör vad man kan med det man har. :)