lördag 10 augusti 2013

Sälja på loppis för en gångs skull.

Semestern fortsätter. Råkade få en helg fri då både mamma och hennes karl va lediga. Så jag åkte dit. Då Anders skulle åka med bilen samma dag så kunde jag åka med och slapp ta tåget. Det innebar även lite fika och badpauser. :) Härliga sommar.Hela fredagskvällen rotade jag igenom de där lådorna vi körde upp till mammas förråd i våras. Därifrån plockade jag ihop saker så jag täckte ett helt bord på en loppis i Ludvika. Mest va det leksaker och annat småkraft, t ex dockor och nyare ponnyer och andra små roliga saker jag köpt på mig under åren. Mycket som jag inte ens öppnat... Är man obotlig samlare så är man.Detta va pengarna jag kom hem med! Inkl växelkassan dock. Men ca 1200 tjänade jag ihop! (kostnaden för bordet borträknat) Ändå va mitt bord proppfullt även slutet av dagen. Kommer kunna stå många omgångar till. Mamma som är den värsta prylsamlaren nånsin hade jättesvårt att rensa ut saker hemma, så hon hade inte jättemkt med sig. Men lite blev hon av med iaf, och handlade ungefär lika mkt. ^^ Anders hade inte heller jättemkt saker men han lyckades ändå få ihop lika mkt pengar som jag. :) Vi tyckte alla att det va så roligt så jag hoppas vi har möjlighet att stå flera gånger nästa år.Då man stod själv så fick man gå väldigt snabba rundor om man ville titta vad dom andra hade, så det blev inget onödigt handlande för min del iaf. Men på långt håll skymtade jag något rosa!Två hundra spänn tyckte jag den va värd. Ska byta ut min alldeles för stora sekretär här hemma till denna. Jag som har längtat efter en mindre möbel, men jag vill inte förlora förvaringsmöjligheterna och skrivbordsutrymmet. Denna kommer bli perfekt! Färgen va inte jätteproffsigt målat så den står än så länge kvar hos mamma så hon som så gärna pysslar med sånt ska göra en uppfräschning av färgen. :)Annars köpte jag en kort rockig kjol i skinnimitation med lite nitar på, 20 spänn tyckte jag lätt att den va värd. Samma tjej hade även dessa fantastiska skor! De stod precis mitt emot oss så jag hade span på dom hela dagen. Har ingen aning om egentligen varför jag tvekade så länge. De är ju skitsnygga och i jättebra skick! Ena flärpen hade en reva, som kanske avskräckte, men den lagade mamma och den syns inte alls då snörningen ligger över. Det är ju äkta Dr.Martens som kostar en bra bit över tusen spänn nya! 300 kr fick jag dem för när jag äntligen hade bestämt mig mot slutet av dan! Som sagt, förstår inte varför jag tvekade, de är underbara! :D Sådär som man brukar så tar man kort på maten. ;PVi åkte en runda till Berslagsodlingar. Finns inte Nisses kvar så får man ta det som finns. :PMassa fina saker och blommor att gå och fotografera. Men jag tror jag skonar er från hundra olika blombilder. ;P
 Uppdraget va att köpa svartvinbärsbuskar. "Köra bil och plocka vinbär samtidigt är inte ofta man gör." Ett stycke svartvinbärsträd planterat. :)Haha. Finn ett fel. ;)1 kommentar:

LindaMerja sa...

Yay, fan vad nice att bli av med saker ;) Den där skrivbords-byrån var riktigt snygg, men får du rum med dina ponnyer i skåpet under? Tänkte eftersom i det du har nu så är det ju några stycken ponnys du har i den ;)