söndag 5 maj 2013

Nu är det sommar i luften och dags för gatuloppisar.

Jag va så ledsen över att jag i år igen skulle jobba helgen då Hornstull har sin stora gatuloppis. Det är ju tradition att gå på den, och jag mådde piss för att jag va tvungen att jobba förra året... Och i år blev det samma sak igen. (Tänkte ta ledigt men nu har jag tagit ledigt så många helgen runt omkring så det kommer inte funka...)
Men idag känner jag att jag inte är lika ledsen över det. För idag for jag iväg till Vasastan där dom också hade en gatuloppis. :D Det börjar bli riktigt populärt, så vi hoppas på många fler loppisar i sommar. ^^

Detta va vad jag fyndade:


-Två st backpatches med AC/DC, vettefan vad jag ska göra med dom dock, får se om jag hittar nåt roligt ställe att sätta dom på. Men 30 kr för båda tyckte jag det va värt. :)
-Några vinylskivor: Soundtracket till The Lost Boys, singel med Europe och singel med David Bowie. Känns som dubletter alltihop men det gör inget isf. ^^ 
-En svart fjäderboa för en tia. Nån gång ska jag väl få användning för den, haha.
-Och så en jättesöt midjekort prickig kofta. Den första och säkert enda saken jag kanske egentligen behöver. (Tänkte just på härom dagen att de flesta av mina koftor är för långa, passar inte så bra till klänningar som går ut i midjan.)


-Disney-klassiker på DVD för 40kr /st. Tycker jag absolut de är värda!!
-Och sen två st Singstar-spel som jag köpte till Susanne (Susen Busen). Är så trött på de Singstar-skivorna hon har, så nu jävlar blir det sjunga av på nästa fylleslag hemma hos henne. XD-Ljusstake från Cult Design. 30kr för hela setet, som hittat då de brukar kosta litegranna. Har suktat efter en del av deras saker ett tag men varit för snål. Har några ljusstakar sen tidigare i den mellanstorleken så jag kan variera dom lite. :)
-En kökshandduk för en femma. Kan man aldrig få för mkt av.
-Och så en söt liten fickspegel med brittiska flaggan på, kan passa nu när jag ska dit och åka. Den behöver jag nog egentligen också då jag jämt sitter och speglar efter matrester i tänderna och sånt i skärmen på mobilen. XD
-Sen köpte jag en till fantastisk sak på loppisen, men som va lite tråkig att ta kort på: En duschslang. Den vi hade va sån där äcklig plast, och va dels gulnad av ålder sen även alldeles lila och blå-fläckig efter diverse hårfärgningar, denna är silvrig och fräsch.

-Resten på denna bild är köpt nytt i affär. Lite smått och gott som jag behöver på resan. En adressetikett till resväskan, en liten korthållare för kontokort och id, och en liten anteckningsbok med en pyttepenna (less på att göra alla anteckningar i mobilen). Sånt där som jag tänk köpa ett tag som kan va bra att ha.
Nu tror jag att jag har allt jag behöver inför resan till London som går om bara några dagar. :) Har växlat pengar, färgat håret, t o m varit och klippt håret hos en riktig frisör för första gången på sju år! Har fixat reseadapter och allt sånt praktiskt man behöver som badrumsartiklar och smink. Har rullat ut den stora resväskan nu så ikväll ska jag packa allt så jag har det klart. :)
Två jobbdagar och sen åker vi! *glad*

1 kommentar:

Susen Busen sa...

Jaaaaa! Nu jävlar ska vi spela shot-spel och sen sjunga oss hesa! :D
40kr för Disneyfilmer är ju skitbra!
Fler loppisar -Ja tack! Säg till om du ska gå på nån.