fredag 12 april 2013

Inre lycka av vackra saker.

 Jag skiter i att skriva om hur dåligt jag mår just nu och allt skit som inte slutar kasta sig över mig, istället plockar jag fram de underbara sakerna i livet och bloggar om dom istället. Det är lättare att glömma de fina stunderna i livet och bara komma ihåg det som varit jobbigt. Därför ska jag visa en bildkavalkad från i helgen när jag va och hälsade på min mamma i Smedjebacken. Vi åkte en runda till Bergslagsodlingar som ligger närmre Ludvika. Jag tog med min kamera och bara gick runt och njöt av allt vackert.

 Aaaahahahaha Ser ni Sid??!! Jag såg honom inte förrän nu när jag tittade på bilden!! XD
 Jag tror jag är kär i den här servisen! Kannan är ju fantastisk!


 Fick ingen bättre bild på kaffekannan, men den är också hur snygg som helst. Önskar mig dessa i födelsedagspresent. Men vet inte vart jag ska ställa dom eller när jag ska använda dom...


 Kanske det räcker med saftkannan, den va snyggast. :)
 Gratis fika, jomantackar.


Nu blir ni med på bild flickor. ;)


 Är uppvuxen med exakt såna här utemöbler. Otroligt fina. Ska skaffa mig såna när jag är tant och har en vacker trädgård. ^^


 Vädret va såklart dåligt denna helg trots att det hade varit soligt ett bra tag innan. Så vi fick roa oss med att sitta inne mestadels. En helt fantastisk paj slängde mamma ihop, med skinka bladspenat och purjolök. Jag måste börja göra mer pajer, det är otroligt gott och inte så svårt egentligen. :)2 kommentarer:

Emelie sa...

ÅÅÅh de där såg supermysigt ut :) Tror att du hade gillat vår växtfösäljning där vi bor. Också sjukt mysigt med massa fina grejer :)

Susen Busen sa...

Så mysigt!
Ja, den servisen var ju sjukt fin!
Gillar mjölkflaskan och de prickiga burkarna också.
Haha, vad gjorde Sid där?! XD