söndag 6 januari 2013

Tredje advent.

Jag är lite efter p g a att jag måste redigera alla mina bilder för att kunna lägga upp dom på bloggen. Jag har tydligen förbrukat nästan all mitt bildutrymme på bloggen... Så jag måste förminska dem för att det inte ska bli överfullt. Då passar jag även på att göra dom lite snyggare. Så det där med att sortera och redigera har jag inte riktigt haft tid med på ett tag. Men nu ska det komma lite uppdatering från jul och nyår iaf. ^^

 Här är min julgran för i år. ^^


 Paket med snyggaste presentpappret som jag hittade på Ikea. :)


 Jag har äntligen tagit mig tid till att göra några julkort. Blev inte så jättemånga, men det räckte till några i familjen iaf.


 Då jag inte va ledig så många dagar över julen så passade jag på att åka till mamma över helgen den tredje advent istället.


Tog tåget dit på fredagen och hade drygt en timme väntetid vid tågbytet, så jag passade på att ta en liten rundtur i Västerås.


Gick till centrumet och kollade läget, och gick runt och nöt av den vackra vinterdagen.


Och där va jag.


Framme i Smedjebacken. ^^


Solen.


Mamma på sparken. Vi tog några rundor på en varsin spark när vi skulle ta oss ner till affären och loppisen. Det va kul i backarna. ^^


Smedjebacken en härlig vinterkväll.


 Smedjebacken en härlig vinterkväll.


 Mammas hus i julstämning.


 Julstämning även inne i huset.


 Tända ljus och god mat. ^^


 Små söta julfigurer i varenda vrå. ^^


  Hennes pepparkaksgubbe har en käresta. ^^


Tog in julgranen och tände den.


 Hela världen i granen.


 En julklapp jag fick av rara mamma. Som jag jag trycka ut motiv och grejer i papper till mitt scrapbooking-pyssel. ^^


Den högra gitarren va en present mamma fick av mig. En mini-kopia av gitarren som Brian May från Queen har. Den andra är förstås min, Gene Simmons yxbas. ^^ Köpte dessa på tatueringsmässan i somras.

Inga kommentarer: