måndag 17 september 2012

Under the sea.

Uppklädda och snygga va vi denna kväll. Redo för Fröken Frauke Presenterar Under The Sea! En burlesque-klubb på Nalen i Stockholm som denna gång hade tema med sailors, pirater och underbara sjövarelser.
Vad som va underbar va att det inte bara va de som uppträdde som va uppklädda och fantastiskt snygga. Majoriteten av besökarna hade allt ifrån rejäla maskeraddräkter till bara jävligt snygga. :D Så härlig stämning och härliga människor. :)


 Marie, Susanne, jag och Linda hemma hos mig på fördrink.
 Ja detta är våra förfester. XD


Nyinköpt klänning, samt ganska nyinköpt underkjol (har inte hunnit med att använda den tidigare.)


 Så söta vi är. ^^


 Mina naglar dagen i ära. ^^


 På tunnelbanan på väg in till stan. Väl framme mötte vi upp vårt sällskap. Sailor girls. Våra karlar. XD (Min och Lindas, min är den som ska styla om sina muskler, eller vad han försöker göra.. XD ) Susanne och jag hittade någon vi kände igen. XD Johanna - Retrolover Snyggingar. Dancing with sailors. ;D
 And Now To The Show!


 Cleo Viper.
Det va ungefär såna kläder jag hade tänkt mig att jag vill ha denna kväll. Men jag hade inte riktigt nåt sånt liggande hemma...
Fräulein Frauke.

Manda the Octupus.


Mr Wonder.Cleo Viper.Jag ska definitivt gå nästa gång också! Datumet är 24 November och temat för denna gång är Victorian Circus! Kommer bli helt fantastiskt!
Synd bara att det är lördag på lönehelgen i november, vilket inte brukar va stor shoppinghelg för julklappar... och har jag nämnt att jag jobbar i en leksaksaffär... och detta är förstås min jobbhelg... Aja, jag får väl ha en lite kortare och nyktrare kväll, men jag ska dit!
Så jag hoppas vi ses där! ;D


2 kommentarer:

Johanna aka Retrolover sa...

Åh vad fina ni är som tog bild på det hele <3 och jävlar vad snygga ni är också!!! Hoppas vi ses på Burleskloppisen och hälsa Susen Busen massor. Kram!

Johannas Rockabilly & Vintage sa...

Åååh, va roligt!
Vi har Tip The Velvet här i Göteborg nu till helgen, men kommer missa de för jag har inte råd denna gången att gå plus att jag är sjuk ;( men vart där se senaste 3 gångerna i år iaf :)