fredag 8 juni 2012

Fina saker.

Hade tråkigt en kväll så jag målade lite. Gör nästan aldrig det längre, men borde då jag både har massa promarkers och ett block med bra papper jag kan använde dom på. bildgooglade old school tattoo för att få lite inspiration. Detta blev resultatet. :)
Råkade prova ett par skor medan jag väntade på sambon provade då vi gick in på en affär för att han behövde skor. Sen råkade jag komma ut med ett par också. ^^ För tio år sen drömde jag om att ha ett par Converse. Nu när jag har råd att köpa dom så har jag känt mig så tveksam då ALLA har såna... Jag vill inte va mainstream men vad gör man dom är ju så sköna (och snygga)! Hade ett par i samma modell men betydligt billigare märke som jag grävde fram ut garderoben nu till sommarn. Även om de är mycket tuffare med döskallar och rosor på så är dom på sina sista dödssteg... Ville ju ha liknande lite tuffare motiv på skorna men jag vet inte varför men jag fastnade för de off-white. :) Men fy fan va skönt med nya skor, oavsett märke. :)
Igår träffade jag några tjejkompisar och tog en runda i stan. Jag kunde inte låta bli att dra in på en skivaffär som ligger på Drottninggatan. "På min tid" hette den Skivhuset men nu heter den Bengans... Hur som helst till min stora kärlek så hade dom LP-skivor där. ^^ Nya LP-skivor. Helt underbart! Jag va ju lite av en skivnörd när jag va tonåring, hängde jämt i skivaffärer och de bästa skivorna jag hade va på LP. ^^ Nu har jag ingen vinylspelare kvar och lyssnar man på musik är det Mp3 eller Spotify (har precis skaffat Spotify Premium t o m), men jag kunde ändå inte låta bli att köpa denna Limited edition dubble picture disc Iron Maiden The Final Frontier. <3
På ena väggen i vardagsrummet har vi en lång rad LP-skivor stående på tavellister. Denna får dock inte plats där men jag funderar på om den ska få en egen tavellist så man kan ställa själva skivorna så de syns också. Detta är konst för mig. <3 ^^Inga kommentarer: