lördag 26 maj 2012

I väntan på melodifläskivalen.


Denna helg hade jag ingen lust att jobba. (Som vanligt på helgerna alltså. ;P Fast kan trösta mig med att jag inte jobbar en enda helg i Juni. :D ) Det har varit riktigt sommarväder, gick förbi flera bakgårdar på vägen hem som va fulla av folk som sitter ute och äter och har det trevligt. Sambon åkte ut till landet över helgen, och här sitter jag... Jobbade stängning igår, och både öppning och stängning lördag och söndag... Så trött som fan handlade jag med mig nånting från hela kostcirkeln och sätter mig här ensam och tittar på melodifestivalen tills jag somnar på soffan... Och nej jag är inget melodifestivalen-fan, men det blir så att man tittar på det tillslut iaf.
Jag kan visa också om någon tycker det är lika roligt som jag tycker. ;) Jag fick nog härom dan när jag städade och matbordet som vi aldrig använder som matbord var fullt med skit som om det vore ett avlastningsbord. Så jag gjorde mig själv ett eget skrivbord/datorbord av det. :D Det stora bordet till vänster i bild har sambon och jag delat på med våra datorer intryckta brevid varandra. Vilket resulterat i att den ena alltid tar upp den andres plats och det är lite svårt att samsas på ytan ibland. :P Så nu har vi båda vårt egna separata space. Varför har jag inte gjort detta tidigare?? och t o m skrivaren får plats på bordet, som tidigare stod under bordet, ovan på scannern och användes som fotpall... Skulle egentligen vilja byta ut alla möblerna men det här kändes så mycket bättre än innan så de funkar ett tag till. :) Min lilla hörna, kan jag spela musik och blogga i lugn och ro. ^^ Och så har jag min älskade Ice Crystal stående hos mig också. ^^Råkade ta några fler bilder när jag ändå höll i kameran. Eller mobilkameran är det egentligen, försöker öva mig på att få lite bättre bilder. Har laddat ner flera olika bildredigeringsappar och försöker hitta inställningar som gör bilderna lite snyggare. :) Ser ut som ett goth-altare ovanför tvn. XD


 Btw,tittapåmigtittapåmigtittapåmiguppmärksamhetuppmärksamhetbekräftamigbekräftamigbekräftamiiig! jag har även skaffat i Instagram. Följ mig om ni vill, jag heter bluemasquerade66. :)

Inga kommentarer: