måndag 21 maj 2012

Årets sommarmode. ;P

Nu när sommaren är här vill man gärna gå i linne, då måste man ju ha nånting fint som man inte vill ha en stor tröja eller jacka över som täcker. Jag gjorde några nyinköp i veckan.


 399 kr för ett linne skulle jag aldrig betala förr. Jag har en del kläder från Carlings men jag tror inte jag köpt ett enda plagg där till ordinarie pris. (Om man inte räknar en tröja jag köpte i present till min sambo.) Har bara hittat massa fint till superbilliga priser på deras rea förut. Men jag kunde inte låta bli när jag hittade denna. Jag älskar bandtröjor, har högvis, men det är sällan jag använder dem nu för tiden. Antingen är de ju stora t-shirtar som man gosar ner sig i på vintern, eller så måste jag sy om dem så de sitter bättre. Några har jag ju som jag sytt om, men de har jag snart använt sönder. Har en hel del som väntar på symaskinen, men jag har aldrig tålamod att fixa dem...
Gina Tricot hade ett AC/DC-linne tidigare i vår. När jag hade bestämt mig för att köpa den så va den redan slut... Men jag är glad att jag inte gjorde det för denna är bra mycket snyggare. :)


 Två turer på Shock resulterade i detta bl a. Har spanat på nåt liknande som detta linne med skelett förut en gång. Förstod inte varför jag inte sett den på Shocks webshop förut, jag borde känna igen det mesta, men när jag kollade efteråt så låg den bland killkläderna... Jag vettefan om det skulle va snyggt med en sån urringning på en kille... Har för mig att den hängde bland tjejkläderna i affären så vi säger så.
Märke: Darkside.

 Jag va tvungen att gå tillbaka en andra gång då denna inte fanns inne i rätt storlek.
 Kolla ryggen på den. :D Det avgjorde saken, jag va tvungen att ha den. Om ni tittar på bilderna en gång till kanske ni ser mina fina shorts. :D Jag har tagit några rundor i butiker när jag haft lunchrast och tittat efter och provat shorts. Så många konstiga passformer, storlekar och modeller jag hittat. Men tillslut fann jag dessa på Gina Tricot, och slog till direkt. De har hög midja, vilket jag aldrig trodde att jag skulle kunna ha. Men de sitter rätt bra. Svårt att sitta i dom iofs, men det är min mage det är fel på inte shortsen. haha.
Jag köpte en Emo-tröja också. Haha. Inte jättespeciell, en helt vanlig luvtröja i gråa ränder, men när man sätter på sig luvan så får man som öron. Hahaha. XD Ok jag kommer inte gå runt med luvan på mig, men tyckte det va lite kul ändå. XD Den den va på rea halva priset och jag kände att jag alltid kan ha användning av en tunnare långärmad tröja till sommaren, har mest tjocka sådana.
Döskalledetalj på dragkjedjan. Nä men det var allt för er alternativa mode-guru för den här gången. ;P
Nästa gång ska vi prata om naglar, och motivstämpling med nagellack. :)


2 kommentarer:

Pinianna sa...

Åh, jag är också sugen på att shoppa kläder!
Fast idag fick jag 21 stämpelplattor till naglarna, så jag får nog nöja mig med det XD

Emelie sa...

SNYGGA :D