onsdag 11 april 2012

Påskpyssel

När påskveckan började så satt jag en dag när jag va ledig och tänkte att i år ska jag minsann göra påskkort. Har gjort nåt enstaka när jag började med scrapbooking, och sen har jag tänkt varje år att jag ska göra en massa och skicka till folk. I år kom jag iaf igång, men det blev bara ett kort... Sen hann jag inte mer för dagen tog slut sen skulle de inte hinna skickas så de kom fram innan påsk. Så denna skickade jag till mamma, skulle åka till henne i påsk tänkte jag men det blev inte så.
Det va till påsk förra året jag fick dessa otroligt söta stämplar med små djur på. De va som bilaga till en scrapbooking-tidning. Ja just det jag har äntligen hittat de bästa papperna som jag kan stämpla på och använda mina promarkers på, utan att de blöder och utan att man ser igenom pappret. <3
Letraset Cartridge paper på Panduro. En dag när jag gick in på facebook blev jag så inspirerad då två vänner direkt efter varandra hade lagt upp bilder på sina underbara nagelkonstverk med påskkänsla.

Länk här till Scatterbrained blogg med bilder på hennes naglar.

Länk här till Susen Busen blogg med bilder på hennes naglar, och annat påskpyssel.

Eftersom jag inte har behärskat konsten att göra prickar på fri hand så tar jag till mina Konad nagelstämplar istället. Passar på att använda några våriga motiv som blommor och fjärilar. ^^ Och underbara ljusa våriga nagellacksfärger från märket MNY. (Som jag för övrigt inte hittar nånstans längre, har märket utgått??)
Bry er inte om de fula kanterna på mina naglar, de är precis nymålade när jag tog bilen. :P


 Trodde inte jag skulle hinna med mer påskpyssel men jag det gjorde jag. :) Sista dagen jag jobbade innan påsk så tänkte jag vaffan jag köper några påskägg för säkerhets skull. Skulle ju till Susanne på påskafton och fira lite påsk på vårt egna vis, och hon hade skrivit ett bitter inlägg på fb om att alla andra får påskägg och hon vill också ha. Såklart hon ska få ett påskägg. ^^ Men jag tänker inte ge henne ett färdigt påskägg med fula kycklingar på utan jag målar ett som passar henne.
Nu märkte jag att det va länge sen jag målade, men det gick bra tillslut ändå när jag lagt lite tid på det. 
Hon älskar ju rött och polkadot och allt sånt där, och en döskalle sitter aldrig fel i vårt kompisgäng. XD Hon köpte för övrigt en vaxduk till sitt bord i rött med vita prickar i samma storlek som på mitt ägg, då visste jag att jag hade valt rätt motiv. XD

 


 

Fyllde ägget med smaksatt kaffe = godis för vuxna, lite Lindt-kulor som jag vet att hon älskar och så en My Little Pony som jag köpte till henne för några månader sen och har väntat på ett tillfälle då hon skulle få den. :) Passade ju perfekt till påskägget.

 


Och Susanne hade också pysslat. Jag fick ett urgulligt påskägg av henne också. ^^ Skickar er med länk till hennes blogg på får ni se själva: Klicka här för att komma till Susen Busen. Jag är urdålig på att ta foton nu för tiden när man gör roliga saker, trotts att kameran på min mobil är lika bra (eller dålig egentligen, men bättre än mina gamla mobiler) som min riktiga kamera. Men jag kan se om jag hittar nåt att lägga upp.


 Vårt kaffe är bättre än ditt kaffe. ;) Så här började jag och Susanne vår påskafton i Sickla, fortsatta med att titta i roliga affärer och fyndshoppa lite. Handlade sen en massa mat och åkte hem till henne och gjorde tacos. <3


Mer kaffe och en jäkla massa godis blev det också, och en jäkla massa skitsnack där emellan. :)

Tanken va att Marie skulle va med också men hon blev fast hos familjen, men på Söndagen va hon tillgänglig så en snabb sömn blev det sen tillbaka till Susanne igen för lite mer fika. ^^ Vi började prata om smycken (som vanligt) och att Glitter i Nacka Forum skulle stänga och hade total utförsäljning, vips så satt vi i bilen på väg dit och fyndshoppade lite mer. XD
Under tiden hörde Emelie av sig och ville hitta på nåt så vi hämtade upp henne på vägen, efter att vi köpt till lite påfyllning till tacosen så vi kunde göra en omgång en dag till. Skit i lamm och ägg och vad det nu är man "ska" äta till påsk, vi äter vad vi vill och vi vill äta tacos. ;PEftersom det är röd dag på måndagen så får man besöka krogen denna söndag. och eftersom det är söndag så är det hårdrockkaraokee på Pub Anchor. Så efter en liten förfest hemma hos Marie där alla skulle fixa håret och prova kläder och smycken så där som vanligt så drog vi en runda dit. Men jag som inte automatiskt är ledig på röda dagar fick ändå passa min Askungen-tid så jag får lite sömn.

Men jävligt trevligt påskfirande måste jag säga. Our way is a good way. ^^


Inga kommentarer: