fredag 20 april 2012

Kiss-kaffe och God Jul.

 Har varit en jobbig vecka. Började men att jag vaknade i Lördags och kände att jag hade blivit sjuk. Fick inte tag på hon jag skulle jobba med den dagen så jag va tvungen att åka in ändå. Men det är inte så lätt att få in personal samma dag, speciellt inte på en lördag så jag fick stå ut att jobba hela dagen ändå. Som tur va fick jag in någon på Söndan och Måndan va jag ändå ledig. Efter en jävla massa letande efter personal så fick jag även vila på Tisdagen. Tur va väl det för hela den dagen låg jag bara på soffan och blundade... Det sved och rann så mkt i ögonen så jag kunde inte ens titta på tv... (Nej jag har inte nån allergi, det va nån konstig förkylning/influensa som kommer ibland...) Onsdan va jag tvungen att åka in igen och jobba varken jag orkade eller inte för då hade vi leverans och hade ingen annan som kunde ta emot den... (Låtsaschefen va borta denna vecka såklart, bra tajming...) Men från igår så har jag mått mkt bättre. Och nu är jag ledig över helgen. :)


Idag sitter jag och dricker Kiss-kaffe och laddar upp öronen inför nästa vecka då jag inte får glömma bort: Jag ska ju på konsert! <3 Det är verkligen på tiden! Både att få se detta band och att få gå på konsert! Har varit ett tag nu då det varit lite dött med det. Längtar så! Det är till Hovet jag ska och Judas Priest! Äntligen gör dom en riktig konsert. Jag menar vad jag har sett så har de spelat många gånger i Sverige men det är alldeles för mycket på festivaler. Och eftersom jag aldrig lyckas komma iväg på festivaler så är det en stor önskan från mig att banden jag vill se gör vanliga jävla konserter så man får se dom nån gång.
Jag har sett många gamla klassiska band men Judas Priest har jag aldrig lyckas se, dock har jag inte lyssnat på dom så extremt mycket, men jag köpte en samlings-cd för några år sen. Vad jag kan minnas va det den sista CDn jag köpte... Jag som har varit tokig skivsamlare en gång i tiden... Såg denna för 59 kr när jag skulle köpa snask på en mataffär och kunde inte låta bli, är inte omslaget underbart?! XDHur som helst hittade deras setlist för denna turné. Gjorde en spotifylista som kan lyssnas på här: Priest Setlist! Detta kommer bli episkt! :D
Eller ja jag vet inte såg ett ganska nytt liveklipp förut, dom är väl inte som dom tidigare varit. Men även om dom är gamla och sega så är det fortfarande Judas! Ett band jag måste se innan dom dör! :) Så för mig kommer det iaf bli episkt. ;)
Dessutom kommer jag gå själv för jag hittade ingen som hade tillräckligt bra musiksmak. Men bra är väl det då kan jag njuta på mina egna villkor. Köpte för övrigt biljetten som julklapp till mig själv. Så God jul till mig! :)


Ps. Glöm det där jag sa om gamla och sega. Eller visst dom är gamla men kolla här: Rocknytt - Klipp från Moskvaspelningen. Fast hoppa över den första filmen och titta på nr 2. *gåshud* Jag kan nog inte bli så missnöjd iaf. :)

Inga kommentarer: