lördag 18 februari 2012

Modeblogg. XD

Nu ska jag va en sån där äcklig bloggare som tar kort på sig själv och visar vad man har på sig. XP
Men tja varför inte? ;P


Nu jävlar får våren ta och komma! För nu har jag en ny vårjacka! <3 Jag hade en bild i huvet på en jacka jag ville ha i år, och jag hittade en när jag knappt hade börjat leta. När Gina sen bara hade tre st kvar varav två va pyttestorlekar och en va min så kände jag att jag inte kunde fundera längre. Så nu får det gärna bli iaf nån plusgrad så kan jag känna mig snyggast på stan. :)
Förövrigt: t-shirt ny, skor nya, och byxorna är nya. Jag hittade så sköna jeans som är supertajta med resår i midjan. (Helt genialiskt! XD ) På rea dessutom, jag köpte sex st. XD

 En grej till jag burit alldeles för mycket i mina dar. (skriver detta inlägg baklänges så jag refererar till nåt jag skrivit vid en bild längre ner... XD ) Är flaggor, när jag va i yngre tonåren så va det mkt flaggor, mest av de röd-blå-vita-sorten. Men efter att ha tittat alldeles för mkt på Sons of Anarchy de senaste veckorna så tänkte jag Biker! <3 när jag såg denna sjal. Och varför inte? Jag kan va en biker chick. ;D

Såg en randig typ klänning bland HMs nyheter härom veckan. Och jag tänkte: varför inte. ;P
Passar perfekt med mitt favoritplagg: min väst. Jag som alltid har hatat västar, men denna är underbar. Den är en så bra komplettering till nästan vilken outfit som helst.

Det tog emot lite när jag såg att det blivit modernt med rutiga skjortor. Såg såna i alla affärer i höstas... Problemet är att jag hade några år precis innan mina tonårsår där jag bar såna VARJE dag... Hade en grå som jag älskade, den va så sjukt bekväm. Hade alltid en bandtröja under t ex Kiss eller Guns n Roses och så den där jäkla skjortan... Så det va ganska jobbigt när jag såg dessa och ville ha en, men tillslut hittade jag en röd som inte hade knappar ända ner. Så jag kände att den va tillräckligt olik för att va ok. Cubus som jag försöker vägra att handla på för deras kvalité suger, men dom ligger exakt mittemot mitt jobb (ser deras butik hela dagarna) så det är svårt att låta bli att svänga in där ibland.

Det här är en bild från i somras. Men jag älskar min väst. :)Och då ska vi inte ens börja gå in på alla smycken jag köpt den senaste tiden. XD Eller? ;)

Inga kommentarer: