onsdag 29 februari 2012

Jag har blivit med gymkort.

 Nu har jag äntligen gjort det. Har skaffat ett gymkort. Jag som aldrig nånsin velat sätta min fot på ett gym. Men det är faktiskt inte så farligt som jag tyckt innan. Det värsta är väl att man känner sig lite dum när man inte vet hur vissa maskiner funkar men när man väl fått in alla rutiner så blir det bra också. Efter att gått runt och jämfört och funderat så blev det tillslut Sats trotts allt. Dom är sjukt dyra men jag tror faktiskt det är värt det. Jag får tillgång till alla deras anläggningar, och Sats va det gymmet som låg bäst till på flera ställen. Finns en nära min tunnelbana, bara tio min promenad hemifrån mig. Finns en i köpcentrumet där jag jobbar, samt en hel del på vägen emellan. Ett plus också är att min vän Marie tränar på Sats, så vi kan gå på gruppträningar och sånt tillsammans. För det ingår också, och jag tror inte jag skulle gå på nåt sånt själv. Jag gick igår med Marie och provtränade lite och kollade in lokalen som ligger hos mig. Passade på att fixa kortet på en gång då dom hade ett erbjudande den här månaden att man blev bjuden på medlemsavgiften (600kr!) och så fick man en lite andra roliga saker: En snupersnygg träningsväska, en vattenflaska och en handduk. Bra! Då slipper jag stå med min rosa my little pony-flaska eller nåt sånt på gymmet. XDOch eftersom jag satte att kortet skulle gälla från idag så gick jag dit en sväng själv då jag va ledig. Så nu jävlar kör vi. :)
Innan gymmet tog jag en runda till Liljeholmen. Främst skulle jag skaffa mig ett hänglås som jag kunde ha på skåpet i gymmet. Och det tackar vi Anna (Wyvern) och presentkortsappen Wrap för, då jag fick den gratis tack vare ett presentkort på Claes Ohlsson som hon skickat gratis till mig. :) Ska nog se till att utnyttja de där presentkorten mer. Jag menar det är ju gratis, och gratis är alltid gott. ^^
En sväng in på bokrean och jag råkade köpa en present till min mor. Nu får jag ta och åka och hälsa på henne snart. Börjar bli dags. :)
Gick även in på en sportaffär och tänkte egentligen kolla på träningsbyxor främst då de jag har är så korta (orka raka benen varje gång man ska till gymmet). Men rätt vad det är så stod jag och provade ett par flashiga gympadojjor som va på rea. Men de satt jättekonstigt och jag blev så besviken, men precis då så kom det en hurtig säljare och visade mig fler skor som va på rea som va bra för träning. De va lite dyrare men de första jag provade va så himmelskt sköna så jag va bara tvungen att ta dom. Så nu va jag sjukt nöjd och ivrig att testa mina nya skor på rullbandet. :)

Men av någon anledning som jag inte riktigt förstår så gick jag in på BR en sväng. Även när man är ledig så kan man inte låta bli, den har sån hemsk dragningskraft den där buriken... Och så råkade jag köpa en till Monster High-docka. ^^ Jag har tittat på henne så många gånger men nu kände jag att jag kommer ångra mig när hon väl inte går att köpa längre... (min butik har t ex inte fått in några på flera veckor...) En blek lila skönhet med genomskinliga händer, hon är ett spöke förståss. ^^ Nästa docka som ligger på min vill ha-lista är Operetta, dotter till fantomen på operan. <3 Tyvärr har jag inte sett henne i butikerna ännu, men jag hoppas hon kommer snart. ^^Då kanske jag borde passa på att visa upp alla mina vackra Monster High-dockor.
Här är de två nyaste tillskotten:Toralei Stripe (tiger), Spectra Vondergeist (spöke)

 
Och från första vågen som jag köpte på en gång när dom kom i höstas:
 Ghoulia Yelps (zombie), Lagoona Blue (havsvarelse), Draculaura (vampyr, dotter till greve Dracula förståss) och Frankie Stein (Frenkensteins dotter).


3 kommentarer:

Anonym sa...

Coola dockor! Men du, vad är det där med att skicka presentkort? Såg att folk hade massor av sånna länkar på din och Saras facebook sida. Jag fattade inget, men det låter ju kul om man får presentkort haha :p

Emma sa...

Ja det låter för bra för att vara sant att kunna skicka gratis presentkort till varandra. Det finns inte alltid nåt att skicka och ofta är det affärer/webshopppar som man inte är intresserade av, men ibland får man nåt kul men jag har haft alldeles för många som det inte blivit av att jag hämtat ut... :/ Tyvärr så måste man ha en sån där smartphone som kan ha appar, så du önska dig en ny mobil först. ;)

Fröken Nattfrost sa...

VARFÖR fanns inte de dockorna när jag var barn? Jag bara undrar.

Och det med gymmet, jag trodde aldrig heller jag skulle sätta min fot på ett gym. Men började för drygt två år sedan, och det blir en vana! Tycker det går bra också när jag har egen peppmusik i min ipod, är liksom i min egna lilla värld då. ;) Och maskinerna, oftast står det bra på dem hur man ska göra och så. Kanske kan din kompis visa dig också så du känner sig säkrare.

Men tabbar gör man väl med, jag låg åt fel håll på en bänk och körde bänkpress en gång. Låg som en djävla ostkrok och fattade ingenting. ;) Men då får man skratta åt sig själv, hehe!