måndag 2 maj 2011

Står och posar i solnedgången. ^^


Hade en jättetrevlig valborg. Satt med ett gäng vänner på ett berg med den härligaste utsikten och en egen liten brasa. :) Förstår valet av plast, underbart ställe. Vi får ta en picknick eller nåt där fler gånger tycker jag, kanske när det blir lite varmare. :)
När solen gått ner så drog vi några stycken in till stan för att fortsätta kvällen. Stället vi hamnade på va lite lika proppfullt som det brukar, alla är väl ute på hemmafester just denna kväll.

Idag skulle jag ha jobbat men jag känner att jag inte vågar ställa mig åtta timmar på jobbet... Jag gjorde nämligen en liten vurpa på ett konstigt placerat trappsteg på stället vi va på. Jag borde kanske tänkt mig för och varit försiktig då jag sett Emelie snubbla på exakt samma ställe bara en stund tidigare. Men nää då. Jag hade förståss ont i foten direkt efter jag ramlat en stund, men resten av kvällen märkte jag inga problem. Däremot kände jag en plötslig smärta i foten när jag vaknade på morgonen och började röra på den... Och så upptäckte jag att den va alldeles svullen... Härligt.
Så nu är jag hemma och tar det lite lugnt, är ju ledig både imorn och på onsdag så det får tid att läka lite. Tänkte att tänk om det blir värre bara för att jag jobbar idag, och jag skulle få offra andra hälften av veckan istället bara för att jag inte vilat... Det har jag inte tid med då vi har ett viktigt möte på jobbet på torsdag sen jobbar jag många dagar i sträck. Samt på lördag ska jag till en kompis som har födelsedagsfest. Plus att det kommer va sjukt mkt på jobbet på lördag då alla klubbmedlemmar får 25% rabatt på allt (utom multimedia) just den dagen... Undrar vad jag själv ska passa på att handla då. ^^

Inga kommentarer: