torsdag 10 mars 2011

Trött på det här...

Nu är jag riktigt jävla trött på den här skiten! Nu vill jag ut och leva lite! Åkte på en plötslig förkylning och va tvungen att va hemma från jobbet, det blev lite kaos på jobbet p g a det men det gick ändå. Som tur va så skulle jag ändå va ledig två dagar, men imorn skulle jag jobba igen. Och tur igen så va det en tjej som kunde hoppa in så jag kan va hemma iaf en dag till och trycka i mig nässpray och c-vitamin. Men sen ska jag fan inte bli sjuk på flera månader! Jag vill undvika sånt här krångel så mkt det går, det är det som är svårt när man jobbar på ett ställe med så få anställda... Ska jobba i helgen och flera dagar därpå, så nu har jag inte tid att va sjuk längre.

Men jag är så sjukt rastlös, jag måste hitta nåt att göra lite emellanåt. Kanske en dag i veckan hitta nån aktivitet som man kan känna att man verkligen gör nåt, istället för att bara jobba och sen gå hem och sitta vid datorn, sova och sen upp och jobba igen. Hade jag inte tyckt det va sån slöseri med pengar och hade kunnat stå ut med bajsmusik så hade jag fan börjat gå på gym. Nä men nån form av träning eller fysisk aktivitet vore skönt, det gäller bara att hitta nåt som man inte känner sig som en totalt felplacerad noob på...


Nä nu får det bli vår tycker jag. Längtar så efter att gå ut och ta promenader i vårsolen. Att kunna slänga min utslitna vinterjacka som jag lagat så den ska hålla vintern ut, och äntligen köpa lite nya fräscha vårkläder. Och att få lust att gå ut och göra saker och njuta lite av livet.

Tittar ut genom fönstret... Uuhh det snöar blasksnö idag, mulet är det också... Häromdan va det dock denna underbara vårsol som syns på bilden. ^^ Snart så, snart.

3 kommentarer:

wilykit sa...

jag rekomenderar fitness 24/7 och en mp3 spelare!
dom finns få plera ställen runt om i stan, och man kan träna på vilket man vill!
förr 99kr i månaden så kan du träna på typ "normala tider", och för 199kr i månaden så kan du träna klockan 4 på natten om du vill det. dom flesta av deras gym har speciella tjejgym, lite minde maskiner, men det är ett tillslutet gym för bara tjejer, och det finns inga stora fönster som vetter utåt. smidigt!

Emma sa...

Ja jag va inne och kollade på dom lite. Det lät jättebra, bästa alternativet jag hittade. Finns en i Hornstull det är rätt nära. Jag har bara svårt att faktiskt ta steget och göra det. Jag känner mig helt vilsen om jag går in på ett gym... dom hade iaf genomgångar ibland av maskinerna. Får se om jag lyckas ta steget nån gång...

Anonym sa...

Synd att jag redan har gym kort på F&S annars hade vi kunnat kolla in gymmet vid hornstull då jag ju typ bor där...
/Anna