tisdag 7 december 2010

Gratisgalen.

Appropå glögg så har jag vunnit en flaska glögg idag! :D Det är hemköp som har en tävling som heter Hitta mandeln. Varje dag kl 11:00 fram till den 10e December visar dom ett flygfoto och man ska gissa vilken stad det är.
Då kan jag även passa på att tipsa om en jättebra gratisbogg: Gratisbloggen! Där uppdateras det hela tiden med bra tips på saker man kan får gratis helt enkelt. Kanske samla streckkoder, tävlingar eller kanske bara klicka in sig på någon hemsida. Vad som är bra är att dom även skriver på en gång när dom vet svaret på Hitta mandel-tävlingen. Det va jättebra då jag är sämst på såna här grejer men ville ändå testa att få lite glögg. ^^ Så nu ska jag bara leta upp en hemköp och hämta ut. ^^
Det är ju tydligen sjukt populärt att leta gratisprylar just nu. Massor av bloggar och sånt som tjatar om detta. Och jag är såklart inte sämre jag, med min ekonomi så tar jag gärna emor lite gratisgrejer. :)

2 kommentarer:

wilykit sa...

nej, klänningen är sjukt slutsåld överallt. jag fick min graå, då fanns det är röd 36a kvar och den endast, i vällingby, ca 4 timmar efter dom släpptes.

Emma sa...

Fan va surt! Jag kollade idag när jag va i nacka. Dom hade en stor reklambild på den men inte ett enda exemplar kvar... Den måste varit väldigt populär... O_o